Dynamisch presenteren

Wil jij het publiek op het puntje van de stoel houden? De aandacht vasthouden van begin tot eind? Een boodschap overbrengen die ook na jouw presentatie blijft hangen? Dan is de training Dynamisch presenteren voor jou!

 

Elke presentator weet globaal wel wat hij of zij gaat presenteren. Vaak is het de manier waarop de presentatie wordt uitgevoerd, die veel te wensen over laat. Tijdens de presentatietraining Dynamisch presenteren leer je hoe jij als spreker de leiding neemt over jouw eigen verhaal.

 

Samen bespreken we de strategie achter een presentatie. Je leert hoe je een lineaire en eentonige presentatie opdeelt in verschillende fragmenten en hoe je de tussenruimtes vervolgens kan gebruiken om het publiek voor je te winnen. Impact, humor, verrassing, spanning, luchtigheid en interactie. Allemaal elementen die aan jouw presentatie worden toegevoegd!

 

Het mooie aan de techniek achter het dynamisch presenteren is dat deze niet afhankelijk is van een bepaald onderwerp. De presentatievaardigheden zijn dan ook toepasbaar bij elk denkbaar onderwerp!

Na deze presentatie kun je niet wachten om jouw verhaal te vertellen!

 

Speak art is gevestigd in Groningen maar we geven presentatietrainingen door heel Nederland. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan!

 

Wij keken terug op een prettige samenwerking.