Pitch perfect

Kort en bondig je punt maken tijdens een presentatie? Jouw publiek snel imponeren? Je filosofie binnen een paar minuten uitdragen? Met een sterke pitch is dat geen probleem!

 

De ruggengraat van jouw presentatie

Een goede pitch is de ruggengraat van jouw presentatie. Het stelt je in staat om jouw verhaal kort en krachtig binnen een paar minuten uit te dragen aan jouw publiek. Hiervoor is het noodzakelijk dat je de hoofdzaken van de bijzaken weet te scheiden. Tijdens de pitchtraining bij Speak art leer je hoe je dit op een heldere manier kan doen. Je bent na de training in staat om de kern van jouw verhaal er uit te pikken en deze kern op een heldere en aantrekkelijke manier aan jouw publiek te presenteren!

 

Zelfs wanneer je geen pitch hoeft te geven, heeft een pitchtraining een grote meerwaarde als het gaat om het verbeteren van je presentatievaardigheden. De basis van een sterke presentatie ligt namelijk ten grondslag bij de pitchtraining. Alle keuzes die je tijdens een presentatie van een half uur maakt, maak je namelijk ook in een pitch van slechts enkele minuten. Een pitch dwingt je om je te focussen op je doel en je publiek; je wordt gedwongen om de kern te pakken.

 

Het opwekken van een krachtige indruk

De perfecte indruk opwekken tijdens je pitch is een combinatie van inhoud, verrassing en sympathie. Je leert de kern van je verhaal Tijdens de pitchtraining leer je deze elementen dan ook toe te passen in een relatief kort verhaal. Je krijgt naast inzicht in korte verhalen ook veel inzicht in je eigen overtuigingen.

 

Er is geen beter visitekaartje dan een perfecte pitch! Van een krachtige elevator pitch tot een overtuigende sales pitch; na de training bij Speak art ben je in staat om jouw verhaal kort en krachtig uit te dragen.

 

Wij zijn met krachtige pitchvaardigheden de deur uit gegaan!